BetonKozmetika
Beton és vasbetonszerkezetek szerkezeti és esztétikai javítása, felújítása, megelőző karbantartása.
bővebben>>>

Betondoktor - Burkolatdoktor

Burkolatok, beton és műkőfelületek, díszek, tereptárgyak javítása, felújítása, kármegelőző karbantartása.
bővebben>>>

BauBroker, az építőipari Partnerkereső

Cégek, vállalkozók és vállalkozások, minden, ami az építőiparral - lakással, otthonnal, építéssel, javítással, felújítással - ingatlannal kapcsolatos.
bővebben>>>
BauBroker. Építőipari adatbázis és Partnerkereső


Az InterPorta elkészítette Magyarország első interaktív építőipari, szakmai, tematikus és regionális kereső és információs portálját, az első olyan építőipari kereső és információs portált, ahol megjelenési lehetőséget kínál mindazoknak a cégeknek és vállalkozásoknak, amelyek - bármilyen módon kapcsolatban állnak az építőiparral - építkezéssel, ingatlanügyletekkel, vagy biztosítással.

Hosszú, az építőiparban eltöltött idő alapján megtapasztaltuk, hogy ilyen még nincs.

Szerettünk volna ezért egy felesleges reklámoktól, és egyéb zavaró tényezőktől mentes, valóban egyszerűen, megbízhatóan működő építőipari információs adatbázist létrehozni. Építőknek, építtetőknek, felújítóknak, vásárlóknak, eladóknak. Keresőknek, kereskedőknek, szolgáltatóknak. Mindannyiunknak.

Mindennel, ami lakással, illetve ingatlannal bármilyen módon kapcsolatos. Az ötlet keletkezésétől az előzetes információkon át a tervezők és kivitelezők mellett a berendezési tárgyakig, a beszerzési, hibaelhárítási lehetőségektől a gépkölcsönzésig, vagy a kertépítésig, az ingatlanvásárlástól az újraértékesítésig, beleértve a biztosítási, vagy befektetési, illetve a jogi, vagy akár hitelekkel kapcsolatos szaktanácsadási lehetőségeket is.

Létrehoztunk ezért egy olyan szakmai kereső és tudakozó oldalt, ahol a Felhasználó (érdeklődő, vásárló) a hozzá legközelebb található terméket, vagy szolgáltatást a legkedvezőbb feltételekkel, a leggyorsabban találhatja meg, illetve informálódhat ezek felől. Ingyen.

Cégek, vállalkozók és vállalkozások, minden, ami az építőiparral - lakással, otthonnal, építéssel, javítással, felújítással - ingatlannal kapcsolatos.

Tervezők, kivitelezők, berendezési tárgyak, beszerzési, hibaelhárítási lehetőségek, gépkölcsönzés, kertépítés, és karbantartás, ingatlanvásárlás és értékesítés, hitelek, befektetés, biztosítás, ingatlanjog.

Portálunkon a Felhasználók cégekre, tevékenységekre, termékekre és szolgáltatásokra is tudnak keresni, területi és tematikus szűkítési lehetőséggel.

Ezáltal megalkottuk az első interaktív építőipari, szakmai, tematikus és regionális kereső - információs portált, ahol reményeink szerint összehozzuk a Gyártókat, Kereskedőket, Szolgáltatókat, a tevékenységük iránt érdeklődő Felhasználókkal. Könnyen, gyorsan, egyszerűen.

Felhasználóinknak többféle keresési lehetőséggel, témakörönként is kínálunk ötleteket, lehetőségeket, segítséget.
Kidolgoztunk egy olyan, igény szerint alkalmazható keresési lehetőséget, amellyel akár az építés, vagy felújítás folyamatának egy részére, akár egy hiba behatárolásának vizuálisan is beazonosítható helyére mutatva lehet a tevékenység célterületét beazonosítani.

Partnereink számára a rendszerünket úgy dolgoztuk ki, hogy a legkisebb, internetes elérhetőséggel nem rendelkező vállalkozás is könnyen, gyorsan megtalálható legyen a Felhasználók számára.

Nem szükséges tehát, hogy bárki is rendelkezzen weboldallal, vagy internetes eléréssel!

A honlapkészítés és karbantartás gondját, időigényes és hozzáértést kívánó részét kiválthatja egy egyszerűen kitölthető adatlappal, mi képviselni fogjuk, és megtalálható lesz az interneten is!

Valamennyi, az oldalon regisztrált hazai vállalkozás nyilvános adata, elérhetősége, tevékenysége, illetve szolgáltatási köre!

A BauBroker segít Önnek keresni: előzetes információkat beszerezni, szerződést kötni, építkezni, karbantartani, felújítani, eladni!
… hogy megtalálja … hogy megtalálják …


Tekintse meg, keressen, vagy regisztrálja vállalkozását: www.baubroker.com


Építőiparban jártas, számlaképes üzletkötő-területi képviselő munkatársakat keresünk az ország egész területéről.

Leendő munkatársunk feladatai:
- Szolgáltatásunk bemutatása, értékesítése a potenciális ügyfélkör számára a választott területen,
- Új Partnerek felkutatása, időpontok egyeztetése, a szolgáltatás helyszínen történő bemutatása,
- A már meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyfélkör bővítése,
- Adminisztrációs tevékenység saját munkájával kapcsolatban

Elvárásaink:
Értékesítési területen szerzett tapasztalat, átlagon felüli tárgyalási és prezentációs készség, kiváló kapcsolatteremtő, és kommunikációs, valamint helyzetfelismerési és problémamegoldó képesség, teljesítményorientáltság, középfokú végzettség, megbízhatóság, számlaképesség, felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Internet, Word, Excel), mobilitás, mobil internet kapcsolat.

Előny:
Szolgáltatások értékesítésében szerzett gyakorlat, építőipari ismeretek és kapcsolatrendszer.

Munkavégzés helye:
A választott régiótól függően, változó

Amit nyújtunk:
A felkészüléshez információs anyag, igény esetén képzés, és az induláshoz adatbázis, kötetlen munkaidő, kiemelkedő, teljesítmény alapú jövedelem.

Amennyiben megismerte honlapunk célját, működési rendszerét, megfelel az elvárásoknak, és úgy döntött, hogy szeretne üzletkötőnkké, később területi képviselőnkké válni, küldje el fényképes önéletrajzát területi megjelöléssel a -email- címre, és megküldjük Önnek a munkavégzéssel kapcsolatos további információkat.
Amennyiben kérdései vannak, keressen bennünket e-mailban, telefonon, vagy skype-on.

Várjuk jelentkezését, legyen a munkatársunk!

Az oldalainkon közölt anyagok az InterPorta Bt. tulajdonát képezik,
azok kizárólag a cég írásos engedélyével használhatók fel!

.
Cylex Silver Díj.
Építőipar.wyw.hu.
WYW kereső.
Betonjavítás,műkőjavítás,felületvédelem.
Cégkereső.
Ingyenes hirdetés.
Ezermesterek.com - szolgáltatások, szolgáltatók hirdetései.
Interporta Betonkozmetika

Névjegy létrehozása.
Építőipar - építőipari kereső - építőipari cégek