BetonKozmetika
Beton és vasbetonszerkezetek szerkezeti és esztétikai javítása, felújítása, megelőző karbantartása.
bővebben>>>

Betondoktor - Burkolatdoktor

Burkolatok, beton és műkőfelületek, díszek, tereptárgyak javítása, felújítása, kármegelőző karbantartása.
bővebben>>>

BauBroker, az építőipari Partnerkereső

Cégek, vállalkozók és vállalkozások, minden, ami az építőiparral - lakással, otthonnal, építéssel, javítással, felújítással - ingatlannal kapcsolatos.
bővebben>>>
Eddigi munkáinkról...


Referenciákkal rendelkezünk az ország számos pontján betonjavítás, felújítás, megelőző karbantartás, térburkolás, utólagos hő, illetve vízszigetelési munkák, valamint többféle terméskőből, lapburkolatból különféle technikákkal készített lábazatok, kerítések, beltéri díszburkolatok készítése terén.Szakembereink tisztán, gyorsan, megbízhatóan dolgoznak, tapasztalatuknak, a szakmában eltöltött hosszú időnek, valamint a garantált minőségű anyagoknak (MAPEI, SOPRO) köszönhetően.

Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy igényes munkát végzünk.

Az előző években szolgáltatásainkat elsősorban privát megrendelők vették igénybe, többek között nagyvállalatok vezetői, orvosok, főorvosok, vállalkozók, szállodaigazgatók ugyanúgy, mint társasházak közösségei, vagy kisnyugdíjasok. Mivel az ő személyiségi jogaik számunkra is sérthetetlenek, ezért nem kívánunk neveket, címeket kiadni, képtárunkban azonban bőven található képanyag elvégzett munkáinkról.

Érdekesebb, különleges feladatainkból néhány:

-Felújítottuk a Budapesti Nagyvásárcsarnok rakodórampáját, nagyrészt működés közben, ahol a meglévő és elkopott műgyantaburkolat eltávolítása és új, esztétikus bevonat készítése volt a feladat.-Készítettünk saválló védőbevonatot a Budapesti Vegyiművekben ahol a tömény savak tárolására szolgáló fémtartályok alatti kármentő betonteknők védelme volt a feladat.-A Borsodi Sörgyár megkeresésére kidolgoztuk, hogyan lehet megszüntetni a dekorbevonattal ellátott gabonatároló silóinak beázási problémáját úgy, hogy a sokmillió forintos festett felület is megmaradjon.Készítettünk többszáz négyzetméter termés és térkő burkolatot, szigeteltünk teraszokat, lapostetőket, garázsokat és vízgyűjtő ciszternát, felújítottunk, portalanítottunk, impregnáltunk beton, termés, és műkőfelületeket, készítettünk, illetve felújítottunk kerti utakat, gépkocsifeljárókat hagyományos és fűthető kivitelben, anyagában színezett betonnal is.Munkánkat igyekszünk úgy végezni, hogy azzal a környezetet a lehető legkisebb mértékig károsítsuk, és a Tisztelt Megrendelőt a legkisebb mértékig zavarjuk.
Természetesnek vesszük, hogy a munkavégzéssel kapcsolatos valamennyi teendő elvégzése ránk hárul, akár anyag, vagy konténer rendelése, akár a környező növényzet megvédése a feladat. Napi munkavégzésünk után a munkaterületet a lehetőségekhez mérten tisztán, rendezetten hagyjuk el.

Reméljük, rövidesen Ön is meggyőződhet fenti állításaink igazságáról!
Az oldalainkon közölt anyagok az InterPorta Bt. tulajdonát képezik,
azok kizárólag a cég írásos engedélyével használhatók fel!

.
Cylex Silver Díj.
Építőipar.wyw.hu.
WYW kereső.
Betonjavítás,műkőjavítás,felületvédelem.
Cégkereső.
Ingyenes hirdetés.
Ezermesterek.com - szolgáltatások, szolgáltatók hirdetései.
Interporta Betonkozmetika

Névjegy létrehozása.
Építőipar - építőipari kereső - építőipari cégek